Exclusieve woninginrichtingssystemen in Japanse stijl zijn van Wood & Washi het handelsmerk. Wij hebben in de afgelopen jaren naam gemaakt als specialist voor een nieuw soort interieurdesign. Met innovatieve ideeën, de hoogste ambachtelijke kwaliteit, jarenlange ervaring en de samenwerking met internationale kunstenaars verleggen wij als Wood & Washi de grenzen. Transparantie, puristisch design en maximale flexibiliteit zijn kenmerken voor de hoogwaardige raam- en interieurdecoratie die wij in Groningen voor u produceren


Over Ons

Dutch Design

Exclusieve woninginrichtingssystemen in Japanse stijl zijn het handelsmerk van Wood & Washi uit Groningen. Alles handgemaakt en op maat.

Lees Meer
Traditie

Traditie

Er zijn nauwelijks materialen te bedenken die zo veelzijdig inzetbaar zijn bij het inrichten van ruimtes als het Japanse 'washi'-papier.

Lees Meer
Kyoko-Ibe

Ontwerp

Kyoko Ibe is een toonaangevende Japanse ontwerpster en kunstenares, die zich bezighoudt met de geschiedenis en toepassing van Washi.

Lees Meer
Kler op Kleur

Testimonial

Kleur op Kleur Interieur is al Wood&Washi dealer vanaf 1999 en kijkt achter de schermen mee bij het internationaal befaamde bedrijf.

Lees Meer

Noord-Nederland

Zuid-Nederland

België

Renate van Velthoven

 

Mail

 

06-53788706

Peter Cnoops

 

Mail

 

06-58825074

Geert Stoffelen

 

Mail

 

+32 475 240 230

 

Copyright 2001- | Wood&Washi | Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy| Disclaimer