Washi

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

Awayuki

White Feather

Awayuki – Melting Snow

Awayuki Melting Snow van Wood & Washi doet denken aan smeltende sneeuw op een schitterende lentemorgen. De zeer bijzondere papiersoort werd door de Japanse kunstenares Kyoko Ibe exclusief voor Wood & Washi ontworpen. Het doorbroken crèmewit van het papier zorgt voor een fascinerend lichtspel en geeft de ruimte een aangenaam warme sfeer. Het beeld wordt gecomplementeerd met baleinen in een zachte bronstint.

White Feather

De papiersoort White Feather herinnert aan de zachtheid van een veer. De onregelmatige structuur lijkt handgemaakt. Door het bleken ontstaat een bloemig effect in stralend wit. Het hoogglans zilver van de chromen balein weerspiegelt de kleuren van de omgeving. De strakke lijnen onderstrepen de fijne schoonheid en het puristisch design.

Misarashi

Unryu

Misarashi

Een soortgelijk oppervlak, maar dan ongebleekt, zien we bij Misarashi. De naar crème neigende kleur maakt een harmonieuze en warme indruk en past zich uitstekend aan het interieur aan. Baleinen in goudkleur versterken de kleur van het Washi en stralen warmte uit.

OFF WHITE UNRYU

Off White Unryu is gebaseerd op de klassieker Laminated Washi 01. De fijne vezelstructuur gaat vergezeld van een verzadigde crèmetoon die de ruimte in een warm licht dompelt. Door het samenspel met baleinen in zilver ontstaat een weldadige, rustige sfeer.


Adres
Wood&Washi
Zeewinde 7
9738 AM Groningen


CONTACT
Email: office@woodandwashi.com
Phone: +31 (0)50 318 08 81
Fax : +31 (0)50 318 09 25

Copyright 2001- | Wood&Washi | Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy| Disclaimer