Flow

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

Innovatie in raambekleding

FLOW is een speels nieuw raambekleding systeem ontwikkeld door onze ontwerpers van Wood & Washi. Zij vormt het hart van de twee kleurrijke collecties die Wood & Washi in 2012 heeft geïntroduceerd: FLOW Fields en Flowers.

Het systeem FLOW maakt het mogelijk verschillende doeken onafhankelijk van elkaar in verticale richting op- en neer te bewegen. Hierdoor ontstaat er bij de FLOW een waaier aan mogelijkheden om delen van het raam bedekt dan wel onbedekt te laten, al naar gelang de wensen van het moment. Door toepassing van decoratieve contragewichten uitgevoerd in RVS, zijn de doeken van de FLOW ook bij grote afmetingen over de hele breedte vederlicht te bedienen.


Flow Shades

System Flow - Shades Collection

System Flow - Shades Collection

Wood & Washi bewandelt nieuwe wegen op het gebied van raamdecoratie. Het door de ontwerpers van Wood & Washi ontwikkelde speelse nieuwe raambekledingsysteem Flow maakt gebruik van verschillende soorten doeken die het zonlicht filteren, inkijk voorkomen en die bovendien onafhankelijk van elkaar kunnen worden opgetrokken of neergelaten. Afhankelijk van de ruimtelijke situatie en de wensen van het moment is het mogelijk om met deze innovatieve techniek van Wood & Washi delen van het raam bedekt of onbedekt te laten. Door decoratieve contragewichten van roestvrij staal toe te passen, kunnen ook grote doeken over de hele breedte vederlicht worden bediend. Flow kan minimalistisch worden uitgevoerd in Japans papier (washi) of in transparant geweven papier (woven paper). Het woven paper is verkrijgbaar in drie natuurlijke tinten en wordt voorzien van een border uit de nieuwe lijnen Flowers en Fields.


Flowers

Wood & Washi refereert met haar nieuwe Flowers collectie aan de weelderige kleurenpracht en rijkdom van Bourgondië. Daarbij waagt Wood & Washi de stap van de heldere lijnen en het minimalistische design van de Japanse woonstijl naar de geweven tapisserie en de kostbare stoffen van de negentiende eeuw.

System Flow - Flowers Collection

System Flow - Flowers Collection

Textielontwerpster Irene van Vliet ontwierp exclusief voor Wood & Washi 3 bloemrijke borderpatronen opgebouwd uit zeven frisse kleuren. Deze stoffencollectie wordt bij het innovatieve dragersysteem Flow toegepast als border voor het transparant geweven papier. Het geheel kan worden gecompleteerd met een bijpassende gordijnstof in driekleurig jacquard. Zo ontstaat een moderne en prachtige combinatie van kostbare lakenstoffen, geïnspireerd op de renaissance. De uitbundige borders van de Flowers collectie gaan ook een spannend verbond aan met de rust van de gordijnstoffen van de Fields collectie van Wood & Washi.

Fields

System Flow - Fields Collection

System Flow - Fields Collection

Subtiel geschakeerde stoffen van hoogwaardig vilt vormen de nieuwe Fields lijn van Wood & Washi. Het schitterende vilt van topkwaliteit wordt in Zwitserland gemaakt. De rustige tinten en de zachte textuur van het vilt roepen het beeld op van in de verte verschietende velden. De Fields collectie van Wood & Washi is verkrijgbaar in zes natuurlijke, effen kleuren. Behalve dat deze collectie kan worden gebruikt als border voor het geweven papier in het nieuwe Flow raamdecoratiesysteem, is het ook als gordijnstof verkrijgbaar. Combineert u Fields ook eens met de bloemrijke Flowers serie van Wood & Washi!

System Flow - Fields Collection

System Flow - Fields Collection


Adres
Wood&Washi
Zeewinde 7
9738 AM Groningen


CONTACT
Email: office@woodandwashi.com
Phone: +31 (0)50 318 08 81
Fax : +31 (0)50 318 09 25

Copyright 2001- | Wood&Washi | Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy| Disclaimer